هاشتاج "مصر ايديها طايلة" تصدر "تويتر"
المغردون: "الدولة المصرية تحترم جيرانها ولا مطامع لها في ثروات أحد
تصدر هاشتاج تحت اسم "مصر ايديها طايلة" التريند علي موقع التغريدات القصيرة تويتر الليلة الماضية حيث حرص الالاف من المصريين علي التفاعل مع الهاشتاج وسط حالة كبيرة من الدعم والمؤازرة للدولة المصرية وقيادتها من رواد تويتر الذين حرصوا علي تجديد ثقتهم في الرئيس في ظل التحديات الكبيرة التي تواجه مصر والمنطقة حالياً.
قال احد المغردين: من يظن أنه بعيد عن قدراتنا فنؤكد له ان هناك خطوطاً حمراء علي الآخرين احترامها ولا يجب تجاوزها من اجل سلامه الجميع.
غرد آخر قائلاً "ونسيتم الخط الأحمر نفكركم وكل واحد متعلق من عرقوبه محدش هينفع حد" ووجه آخر الدعاء للرئيس قائلا "اللهم أنت وليه وأنت وكيله. وأنت عضده وأنت نصيره. بك يجول وبك يصول وبك يقاتل. اللهم سُرَّ خاطره بكل جميل. ويسر له كل أمري عسير. وافتح اللهم له مغاليق الأمور. إنَّك نعم المولي ونعم النصير
تحدث آخر قائلا "ليبيا امن قومي بالنسبة لمصر والمصريين بعيدا عن تصريحات اخوان ليبيا اللي بالنسبه لينا كروت محروقه وملهاش اي تلاتين لازمه اللي هيفكر يعدي الخط او يجلب الاتراك هيبقي في وش المدفع المصري وهيتشال من علي وش الارض".
قال آخر معلقًا علي الهاشتاج "بطل ترمي ودانك للفاشل والمحبط والخاين والموجهه. لانه باختصار هيسودها في وشك وهيخليك تكره نفسك وتكره عيشتك. خليك ايجابي وتفاءل خير انت في بلد مستقرة بفضل الله وبجهد اولادها ".
قال آخر: "عندنا رئيس دوله بيشق الصخر ربنا يحفظك لمصر يا ابن مصر العظيم".
أضاف آخر: "عشان بس مفيش حد يفتكر أن مصر ممكن تتراجع او تتنازل أو حد يلوي زراعها مصر ملهاش زراع يلتوي اللي مصر قالته هو ده اللي هيتم ده بالنسبه للخط الاحمر في ليبيا أو أي حق لمصر في اي مكان "
أضاف آخر: "احنا كمصر مبنجيش بالتهديد والوعيد ولا حد يعرف يفرض علينا ارادته .لاننا بلد بتحترم نفسها وبتحترم جيرانها وملهاش مطامع في ثروات حد لكن امنها القومي خط احمر "
كتب آخر علي صفحته الشخصية " "هنفضل احنا العفاريت اللي هتنكد علي اي حد ناوي علي شر داخليا اوخارجيا"
وختم احد المغردين قائلا "رسالتنا واضحه لكل من يجهل من هي مصر ومش فاهم يعني ايه دوله كبيره وبوجودها بيتحقق الامن في ربوع العالم .احنا بلد قادره بمؤسساتها توصل لآبعد مدي ووقت الجد لا احد يتخيل رد فعلنا".