تحدث الزعيم عادل إمام فى فيديو نادر مع الإعلامية أماني ناشد، قال:"لو الواحد حب المهنة بتاعته، المهنة بتاعته هتحبه، أنا بحب التمثيل جدا، مش بشتغل حاجة غيره، واتخرجت من كلية الزراعة ممثل، وما اشتغلتش في الزراعة أبدا".
واضاف الزعيم في حديثه :"في ميعاد بيني وبين 1500 شخص على المسرح، دا بيبقى ممتع، غير السينما كمان، بيبقى ممتع جدا إني رايح أقابل الناس، بتعب الحقيقة، أنا أصلا عندي حالة عصبية في معدتي، المسرح دا ما فهموش إجازة أو مرضي، مينفعش الممثل يغيب عن المسرح لو جاله إنفلونزا إلا إذا الممثل يموت الجمهور بتاعنا بيحب النجم، والمسرح بيعتمد على النجوم، ودا من عيوب الكتابة المسرحية إن ما فيش مؤلفين كوميديانات لامعين الجمهور يجيلهم، الجمهور بيجي الدرجة الأولى للمثل وفي بعض النقاد قالوا إن عادل إمام ما ينفعش يشيل رواية لواحده، بعد كدا عملت مدرسة المشاغبين ولا أشترط البطولة المطلقة".مع الإعلامية أماني ناشد، قال:"لو الواحد حب المهنة بتاعته، المهنة بتاعته هتحبه، أنا بحب التمثيل جدا، مش بشتغل حاجة غيره، واتخرجت من كلية الزراعة ممثل، وما اشتغلتش في الزراعة أبدا".
وتابع عادل إمام :"في ميعاد بيني وبين 1500 شخص على المسرح، دا بيبقى ممتع، غير السينما كمان، بيبقى ممتع جدا إني رايح أقابل الناس، بتعب الحقيقة، أنا أصلا عندي حالة عصبية في معدتي، المسرح دا ما فهموش إجازة أو مرضي، مينفعش الممثل يغيب عن المسرح لو جاله إنفلونزا إلا إذا الممثل يموت الجمهور بتاعنا بيحب النجم، والمسرح بيعتمد على النجوم، ودا من عيوب الكتابة المسرحية إن ما فيش مؤلفين كوميديانات لامعين الجمهور يجيلهم، الجمهور بيجي الدرجة الأولى للمثل وفي بعض النقاد قالوا إن عادل إمام ما ينفعش يشيل رواية لواحده، بعد كدا عملت مدرسة المشاغبين ولا أشترط البطولة المطلقة".
اترك تعليق