تحدث الفنان محمد رمضان ، عن منتقدى ملابسه الذى يظهر بها فى بعض حفلاته وايضا بعض اغانيه، مؤكدا انه بيلتمس العذر للجميع .
وقال رمضان خلال حواره مع الإعلامية منى الشاذلي فى برنامج معكم : " أنه يضع نفسه مكان الجمهور في بعض المواقف، موضحا:أنا بعذر الجمهور برضه.. لما انتقدوا أغنية نمبر وان حطيت نفسي مكان الجمهور أو الزملاء وقلت لو صحيت ولقيت لحد بيقول كده هزعل واتضايق طبعا.
كما أكد رمضان أنه يرتدي ما يناسب الحدث، بينما في حياته العادية يرتدي مثل أي شاب في سنه، قائلا: اللبس الغريب ده في الحفلات بيبقى جزء من الشو والبهرجة الزيادة.. إنما في الحياة العادية لبسي بسيط وشبه لبس كل الشباب.
تابع رمضان: معايا تيم بيختار لبسي حسب كل إيفينت بروحه.. يعني لو عندي إيفينت ليه علاقة بإفريقيا بيبقي معايا ستايسلت إفريقي.. لو حفلة في المغرب يبقي ستايلست مغربي وهكذا.
اترك تعليق