غادة عبد الرازق تثير الجدل بتصريحاتها في "ليلة الخميس"
اثارت الفنانة غادة عبد الرازق الجدل بتصريحاتها الجريئة خلال أخر مقابلة قامت بها في برنامج "ليلة الخميس"، حيث أكدت على موهبتها الفريدة، وقالت :"حاسة فعلًا بحجم موهبتي ولكن مش بتعالى بها على الناس أو زمايلي أو أكل عيشي".
أضافت :"بصدق اني في منطقة لوحدي في الوسط الفني، ومفيش أي حاجة ممكن تهزني أو توقعني ولكن ده مش معناه أني مكنش قلقانة من المنافسين ليا، وحريصة دومًا على متابعة أعمالهم".
تابعت :" الحتة القوية عندي أن أنا موهوبة جدا بالفطرة وبتعامل مع التمثيل بقلبي مش بعقلي ودي الحاجة اللي بتميزني وأول ما الممثل يستخدم قلبه وعقله في الدور اللي بيعمله ويتفذلك لازم يبوظ".
اوضحت انها تصوير كل مشاهد مسلسلها" لحم غزال" في لبنان، حيث قالت :" بالرغم من أن التصوير في لبنان الا ان المشاهد مستحيل هيتخيل ان دة بيتصور خارج مناطق شعبية، وانا في قمة سعادتي وحاسة بانتعاش بوجودي في بيروت، عشان عايشة الأجواء اللبنانية والمصرية الشعبية في نفس الوقت".