علاء مرسي عن ازمة بيومى ومحمد سلام: "كل واحد حر يشتغل أو لأ "
علق الفنان علاء مرسي، على أزمة الفنان بيومي فؤاد ومحمد سلام التى كانت حديث الجمهور الفترة الاخيرة ،بسبب مسرحية "زواج اصطناعي" وسبب رفض الأخير السفر للمشاركة في العرض، بسبب أحداث غزة مبررًا بأن العرض كوميديً ومليئ بالاستعراضات، في حين انتقد بيومي بطل المسرحية محمد سلام؛ ما عرّضه لانتقادات وهجوم كبير.
وقال علاء مرسي عن الهجوم على بيومى فؤاد : راجل بيشتغل شغلته، أومال يطلعوا يعملوا إيه على المسرح، معروف الفترة دي إن المسرح كوميدي، وفيه مسرحيات كوميدية بتتعرض في مصر، وكل واحد يقول ويتكلم وخلاص، كل واحد حر يشتغل أو لأ دي مسألة بتاعته في الآخر المواضيع مش كده، المفروض نتكلم عن اللي جاي وعن شباب فلسطين اللي ضاع، والفنان زي المحامي والدكتور والمهندس.
وتابع علاء مرسي: زمان أيام حرب أكتوبر كانوا بيعملوا أوبرتات عن أكتوبر ويحمسوا الناس، وإحنا مش في إيدنا حاجة غير أننا ندعي ليهم إحنا مش في ايدنا نروح غزة ونحارب.
واستكمل علاء مرسي: ليه رابيطن الشغل باللي بيحصل في غزة ده شيء مالهوش علاقة، المفروض ندعي ليهم ونخلي قلوبنا معاهم وما نتكلمش على الناس لأ نتكلم على غزة يا رب يحميهم وينصرهم وأنا بدعم غزة والدم اللي هناك والأطفال.