رئيس مجلس الإدارة
طارق لطفى
رئيس التحرير
أحمد أيوب

رانيا يوسف لـ محمد مختار: " معايا مستندات"

بوابة الجمهورية

ردت الفنانة رانيا يوسف على تصريحات طليقها المنتج محمد مختار، بأن لديه مستندات تثبت أنه يرسل لبناته مبلغ 15 ألف جنيه شهريًا، لمصاريفهم الخاصة، إذ سخرت من هذه التصريحات.


ونشرت رانيا يوسف فيديو لـ محمد مختار، وعلقت قائلا: يعني معاك 15 ألف، وممعاكش مستندات بفلوس المدارس اللي بتدفعها؟! الـ 15 ألف دول تصرفهم على القطط اللي بتأكلهم في الشارع.

وكان محمد مختار قال في تصريحات تليفزيونية فى برنامج حبر سري له: أنا على مدى 5 سنين مردتش على رانيا يوسف ولكن الموضوع زاد، وأنا اديتها كل حاجة أعمل إيه تاني ومعايا مستندات فيها ختمي وبصمتي وحزين إني طالع أقول كدا.. وهي قالت إني مش بصرف على بناتي، لكن أنا معايا ورق رسمي ومستندات، تثبت أن اللي قالته غلط، وببعت لها شهريًا 15 ألف جنيه أكل وشرب لبناتي، وكمان 800 ألف للتعليم بس.





تابع بوابة الجمهورية اون لاين علي

تابع بوابة الجمهورية اون لاين علي جوجل نيوز جوجل نيوز

تم نسخ الرابط
أعلى الصفحة