نعى الفنان حسام داغر الفنانة الكويتية حياة الفهد التي رحلت عن عالمنا صباح اليوم بعد صراع مع المرض.
شارك حسام داغر صورة للفنانة الراحلة عبر حسابه الرسمى بموقع انستجرام وكتب: راحت خالتي قماشة .. راحت مبروكة .. راحت سبيكة .. راحت ام هارون .. راحت حياة الفهد.
تابع: أول ممثلة أشاهدها في حياتي وأنا طفل في دولة الكويت كنت مع والدي في الشغل وكانوا بيصوروا المشهد الأخير في مسلسل ( على الدنيا السلام ) و هما بيجروا هي وسعاد العبدالله ربنا يديها الصحة بيرجعوا تاني المصحة هرباً من عمهم المرحوم الممثل علي المفيدي وشافتني و سلمت عليا و انا كلي انبهار بعالم الممثلين و لوكيشن التصوير، يمكن ده زرع جوايا حب الفن و التمثيل وقتها و انا لسه ٧ سنين و فاكر وشها و حنيتها و هي بتقولي كل كويس انت رفيع ليه زي الصوص الممصوص ضحكت و كان ده شكلي وقتها.
أضاف: بحبها قوي و تعبها ربنا يجعله في ميزان حسناتها و خبر رحيلها اثر فيا بشدة كان عندي امل ترجع تاني و تمتعنا تاني، شريط كامل من ذكرياتي وحياتي مر قدامي، أدوارها محفورة في قلبي، الكوميدية والدرامية كانت شعلة من الفن و الموهبة و الصدق تستحق لقبها سيدة الشاشة الخليجية حقيقي.
اختتم: لابد من إعلان الحداد بالكويت لوفاة حياة الفهد ممثلة صنعت الكثير و خلقت تاريخ بأعمالها محفور في الوجدان العربي للابد، بحبك يا ام سوزان كان نفسي احقق امنيتي و حلم الطفوله بالوقوف أمامك لكن ربنا اختارك جمبه وده الافضل طبعا.. وداعاً حياة الفهد . في الجنة و نعيمها نلتقي بإذن الله.
اترك تعليق