شارك الفنان أحمد السقا جمهوره رسالة غامضة بعد تصدره التريند بتصريحات مثيرة فى حلقته مع الإعلامي د.عمرو الليثي تحدث خلالها عن صديق عمره الفنان الراحل سليمان عيد.
وكتب أحمد السقا عبر حسابه على "فيسبوك" قائلًا: "حسبى الله ونعم الوكيل في كل من سخر وقلل من شأنى وكذبني في كل كلمة وردت عن لساني، وأنتم خصمائي أمام الله يوم القيامة... وداعًا للسوشيال ميديا".
وكان كشف النجم أحمد السقا عن علاقته بالراحل سليمان عيد، مؤكدًا أن السبب وراء عدم نزوله لقبره لدفنه بيده كما يفعل مع باقي الأصدقاء قائلًا: "مش رغبة ولما بدأت معايا كانت بالصدفة، وكنت خايف وقتها، وبعمل كدا وأنا من أولى إعدادي، وأنا اللي دفنت جدي الله يرحمه، فيه واحد بس اللي مقدرتش أنزل معاه وأدفنه.. قعدنا مع بعض 26 سنة وكان هزارنا تقيل مع بعض، وحتى الدكتور أشرف زكي كان مستغرب مني وقتها جدا، وقولتله أنا رجلي مش شايلاني وأول مرة أعرف هذا المصطلح".
وأضاف أحمد السقا خلال حلوله ضيفا علي الإعلامي د.عمرو الليثي علي شاشة قناة الحياة بمناسبة رأس السنة قائلًا: "الدكتور أشرف زكي قال لي يعني مش هتنزل تدفن سليمان عيد، قولتله لا ..هدفن نفسي إزاي، الله يرحمه ويحسن إليه، سليمان عيد نموذج مش هيتحاسب وداخل الجنة وعلى مسئوليتي الشخصية، أنا عشت معاه أكتر من أهله، وعاش في بيتي أكتر ما عاش مع أي حد".
اترك تعليق