تحدث الفنان طه الدسوقي: كنت أتمنى منذ فترة طويلة أن أشارك في عمل من تأليف الكاتب مصطفى صقر، وإخراج كريم الشناوي، فضلا على إني بحب الكوميديا اللي بيكتبها مصطفى صقر ومحمد عز، لأنهم زي الكومبو مع بعض، وهما من كتاب الكوميديا الشاطرين جدًا، ومن أشطر الكتاب في مصر.
وأضاف طه الدسوقي خلال لقائه فى برنامج " الصورة "، الذي تقدمه الإعلامية لميس الحديدي: اللي شدني للفيلم أنه عمل جماعي حقيقي، وليس مجرد قصة فرد أو صعود نجم بعينه، كل الشخصيات في الفيلم عبارة عن حلقات تكمل العقد اللي الناس هتدخل تتفرج عليه، وكل شخصية دورها مهم، وعدم وجود أي شخصية من الشخصيات يؤثر على القصة، والحدوتة مش هتمشي لقدام، وأنا بحب النوعية دي من الأفلام لما يكون فيها قصة متشابكة، وكل شخصية مهمة، وده شدني ككتابة في الفيلم.
واستكمل قائلًا: الشناوي مخرج بيحب الممثلين جدًا، فبيعرف يوظف كل ممثل في مكانه ويحسسه بأهمية وقيمة ما يفعله، وبيخلي الواحد وهو شغال يحس بالفخر أنه جزء من العمل.
اترك تعليق