حرص النجم تامر عاشور على الدفاع عن عائلة النجمة شيرين عبد الوهاب وذلك بعد تداول تسريبات صوتية منسوبة إلى زوجها السابق حسام حبيب.
علق تامر عاشور عبر حسابه الرسمي بموقع X قائلا: كل اللي أقدر اقوله في موضوع شيرين عبدالوهاب .. أن مفيش كلمة واحدة بس من اللي اتقالت وانتشرت صح أنا قريب من أهل شيرين ووالدتها وأخوها .. أنا برضه اقولها أني بحبها وكل الدنيا بتحبها وتحب فنها .. أهل شيرين مظهروش في حياتها آخر سنتين تلاتة.
تابع: أهل شيرين هم أهل شيرين من زمان .. كل نجاحات شيرين كانت وسط أهلها وناسها اللي يشيلوها من ع الأرض شيل .. يارب يبعد عنها كل خبيث وأناني وفاشل وممثل.. هي أطيب منهم كلهم .. وهم اللي وقعوها فكل مشاكلها» أنت بمن حولك لو اللي حواليك فشله غصب عنك لازم تبقى زيهم وتعافر علشان تقدر تمارس اللي كنت بتعمله ف عدم وجودهم بمنتهى السهولة.
أضاف: أنا كلت عيش وملح في بيتها وفي بيت أمها وأخوها وكان لازم أقول الكلام ده علشان الكلام ده هو الكلام الحقيقي ولا كلمة من اللي اتقالت واتسمعت ليها أساس من الصحة .. أهل شيرين هم أهل شيرين من زمان قوي .. بالعقل.
اترك تعليق