هيرمس
    مصر
  • 29℃ القاهرة, مصر

رئيس مجلس الإدارة

طارق لطفى

رئيس التحرير

أحمد سليمان

جوري بكر: الناس اللي تعبت فى رمضان محطوطين على الرف

كشفت النجمة جوري بكر عن موقفها من تكريمات الفنانين على أعمالهم في موسم رمضان 2023 وقالت عبر حسابها بموقع فيسبوك: بالنسبة للتكريمات الرهيبة اللي بتتوزع على ممثلين انا شخصيا مشفتهمش في موسم رمضان اللي فات والناس اللي تعبت وكسرت الدنيا السنة اللي فاتت دي فين حقوقهم ليه محطوطين على الرف من ساعتها وده بسبب ايه حد يفهمني.

 


تابعت: بس الحمد لله أنا راضية بنجاحي وحب الجمهور ليا .. وإن شاء الله قريبا جدا هكون متواجده معاكم بحاجات كتير ونجاحات أكتر.

يذكر أن جوري بكر قد شاركت من خلال مسلسل جعفر العمدة في الموسم الرمضاني 2023 بشخصية "وداد" والتى حققت نجاحاً ملحوظاً.

مسلسل جعفر العمدة من بطولة محمد رمضان، زينة، هالة صدقي، إيمان العاصي، مي كساب، أحمد داش، فريدة سيف النصر، طارق النهري، وعصام السقا، ومنة فضالي، وعدد آخر من الفنانين، وتأليف مهاب طارق ومحمد سامي، وإخراج محمد سامي.





تابع بوابة الجمهورية اون لاين علي

تابع بوابة الجمهورية اون لاين علي جوجل نيوز جوجل نيوز

يمكنك مشاركة الخبر علي صفحات التواصل

اترك تعليق