مصر
  • 29℃ القاهرة, مصر

رئيس مجلس الإدارة

طارق لطفى

رئيس التحرير

أحمد سليمان

بسمة وهبة لوجدي العربي: أبوك لو عايش هيديك 100 قلم على وشك

هاجمت الإعلامية بسمة وهبة الفنان وجدي العربى بعد تعليقه على وفاة عبد الله نجل الفنان حسن يوسف والفنانة شمس البارودي الذي لقي مصره غرقًا أمس في إحدى قرى الساحل الشمالي.

 


قالت بسمة وهبة خلال حلقتها من برنامج 90 دقيقة : في عز الناس ووجعها على فراق عبد الله .. وفي وسط هذا المشهد لقينا الهارب الجاهل الجبان الخسيس وجدي العربي اللي لا عنده لا ولاء لبلده ولا لدينه.. واللي أخته قالت إن كان بيجيله دعم وفلوس وكلنا عارفين الفلوس دي كانت بتجيلك ليه؟ لقيناه بيشمت في وفاة عبد الله حسن يوسف.

أضافت: أنت نسيت إنك طلقت أختك .. هو ده عندنا في الدين أنت مين علمك الدين يا خسيس يا جبان أنت اللي ربنا بيعاقبك أنت أبوك كان راجل محترم الحاج عبد البديع العربي وسيرته كانت عطرة ولو كان عايش هيديك 100 قلم على وشك علشان حالة الحقد والخيانة لبلدك وجهلك بالدين.





تابع بوابة الجمهورية اون لاين علي

تابع بوابة الجمهورية اون لاين علي جوجل نيوز جوجل نيوز

يمكنك مشاركة الخبر علي صفحات التواصل

اترك تعليق