أكد النجم دياب على رغبته في الابتعاد عن تقديم أدوار الشر بأعماله الفنية لأنها تتنافى مع طبيعته الشخصية ومنحت الجمهور انطباعاً عنه غير صحيح ولكنه لم يستطع مقاومة شخصية الريس صالح في مسلسل تحت الوصاية الذي تم عرضه ضمن موسم دراما رمضان 2023.
أضاف دياب خلال تصريحاته ببرنامج صاحبة السعادة مع الإعلامية إسعاد يونس : الحقيقة أنا مسلسل تحت الوصاية عمل معايا حاجة مختلفة .. وهو أنه ظهرني للناس شخص رمادي بين الأبيض والأسود .. مش الشخص اللي شرير وبس ودي فكرة بالنسبالي مهمة لأن معظم الأعمال بتخلي الطيب يفضل طيب طول الوقت .. والشرير يفضل شرير طول الوقت.
وتابع: لكن الحقيقة عكس كدة .. ممكن يكون شخص طيب بس اتحط في ضغوط خلته شرير ودا اللي حصل مع صالح .. هو أصبح شرير بس من غير ما يقصد وبالمناسبة فكرة الشر دا عكس طبيعتي مضيفاً: الناس عارفة في الطبيعي إني شخص أهبل.
وتابع دياب: رمضان الماضي كنت ناوي معملش دور الشرير وأى حد كان عايز دور شرير يقول هات دياب وحينما أتى لي مسلسل تحت الوصاية وتحدث معي مخرج العمل محمد شاكر خضير وقرأت الشخصية وشعرت أنها شخصية تجمع بين الخير والشر .. وشخصيًا أنا بحب الشخصية تبقى متلونة وعمر ماشوفت الريس صالح شرير.
وإختتم دياب حديثه قائلاً : صالح هو شخصية مغرية أوي أوي .. وأوجه الشكر لشيرين دياب ومحمد دياب ومحمد شاكر خضير بسبب إني أشتغل بجانب العظيمة الفنانة منى زكي كان فخر ليا.
اترك تعليق