هيرمس
    مصر
  • 29℃ القاهرة, مصر

رئيس مجلس الإدارة

طارق لطفى

رئيس التحرير

أحمد سليمان

رضوى الشربيني: الجمهور فاكرني المرأة الحديدية

 

أكدت الإعلامية رضوى الشربيني خلال استضافتها ببرنامج أنا والقناع تقديم منى عبد الوهاب على أنها ليست عدوة الرجال ولكنها عدوة أشباه الرجال المنتشرين في المجتمع.


قالت رضوى الشربيني: أنا جيت في الدنيا بسبب راجل وهو أبويا وسندي في الدنيا راجل هو أخويا .. وطليقي راجل محترم وبالتالي أنا مش عدوة الرجالة .. أنا عدوة أشباه الرجال .. ولست عدوة للراجل اللى بيضرب مراته مينفعش يتقال عليه راجل واللي بيشغل مراته بالسخرة وهو قاعد في بيته مش راجل واللي بيعشم دي ودي بالجواز وما يوفيش مش راجل.

 

كما أكدت على إنها صادفت الحب الحقيقي بعد انفصالها وأشارت إلي إنها قصة قائلة: قابلت الحب الحقيقي بعد الانفصال ومكنش تعويض عاطفي وإنما قصة حب حقيقية .. ولكنها انتهت وانا مبحبش اتكلم عن القصص اللي انتهت بسبب اننا اتفقنا اننا لا نتفق.





تابع بوابة الجمهورية اون لاين علي

تابع بوابة الجمهورية اون لاين علي جوجل نيوز جوجل نيوز

يمكنك مشاركة الخبر علي صفحات التواصل

اترك تعليق