كشفت الفنانة غادة عبد الرازق، أنها أصيبت باكتئاب وتتعالج عند طبيب نفسي، مشيرة إلى أنها مرت بأشياء كثير صعبة في حياتها الشخصية وليست المهنية.
وأضافت عبد الرازق خلال لقائها مع الإعلامية ياسمين عز فى برنامج كلام الناس مع: جالي اكتئاب وروحت لدكتور نفسي لأني مريت بحاجات كتير من الطفولة لحد ما كبرت، واستحملت كتير وشيلت مسؤولية، والحمد لله معايا دكتوري بتكلم معاه وباخد أدوية ومش بتكسف، وحاولت أوقف أدوية والدكتور نصحني أوقفها الفترة دي.
وتابعت: آخر مرة دكتوري قعد معايا من شهر قال لي ممكن توقفيها خاصة أنك فاضية دلوقتي ومش شغالة في رمضان، وفعلًا بطلت أول أسبوع لكن لقيت نفسي بجري في الشقة وبقطع في شعري.
وأشارت غادة عبد الرازق، إلى أن كثير من الأعمال التي قدمتها شعرت بعدها بتعب نفسي، خاصة مسلسل الكابوس، قائلة: قبض قلبي وجاب لي كآبة وهو أكتر مسلسل طلعت اللي جوه قلبي فيه
اترك تعليق