أعرب الفنان إسلام إبراهيم عن استيائه من التنمر الذي تعرض له بسبب إطلالته في حفل افتتاح مهرجان القاهرة السينمائي بدورته الـ42، وتعد هذه المرة الثانية التى يتعرض فيها إسلام للتنمر والسخرية من إطلالته حيث طالته السخرية بعد ظهوره على ريد كاربت مهرجان الجونة.
حيث علق إبراهيم، عبر حسابه على فيس بوك قائلا: "مالها البدلة يا جماعة مش فاهم؟، ولا عشان أنا اللي لابسها فمن حقك تشتم وتجرح، حتى لو أنا ما غلطتش فيك، اللبس ده حرية شخصية، البدلة كحلي في أبيض عادية جدا، أنا شايفها حلوة، ومازلت شايفها حلوة".
وأضاف: "بجد مهنة التمثيل بقت قاسية جدا ومش أي حد يتحملها، والتنمر اللي بيتعرضلوا الفنانين بقي لا يحتمل، ومحدش يقولي متردش انت شخصية عامة، أنا في الأول والآخر بني آدم، وبردوا مش هتقدروا تهزوا ثقتي في نفسي أو في ربنا".
وتابع: "أكيد مش كل الناس مقصودة بالبوست بتاعي، بفضل ربنا في ناس كتير بتحبني وبتحكم عليا من خلال فني اللي بقدمه وبس، ربنا يخليكو ليا ويكتر من أمثالكم".
يذكر أن إسلام إبراهيم ظهر على السجادة الحمراء لمهرجان القاهرة السينمائى مرتديأ بدلة زرقاء اللون، بها خطوط بيضاء.
اترك تعليق