هيرمس
    مصر
  • 29℃ القاهرة, مصر

رئيس مجلس الإدارة

طارق لطفى

رئيس التحرير

أحمد سليمان

نجم بالطوبعد تكريمه : "مخدتش الجايزة وانا مروح واديتها لعمر شريف"

عبر الفنان عصام عمر عن سعادته بحصوله على جائزة أفضل ممثل صاعد على دوره في مسلسل "بالطو" من مهرجان القاهرة للدراما في نسخته الثانية قائلا: "مخدتش الجايزة وانا مروح".


وكشف عصام عمر عن كواليس مشاركة الجائزة بينه وبين طه دسوقي وعمر شريف خلال مداخلة هاتفية قائلا: مخدتش الجايزة وانا مروح، احنا كنا متشاركين في الجايزة انا وطه دسوقي وعمر الشريف، كانت موجودة جايزة واحدة ساعتها".

وأضاف عصام عمر: "احنا قررنا نديها لعمر شريف الطفل الموهوب جدا لانه اكيد هو هيتبسط بيها اكتر واحنا مش هنركز في الحاجات دي وهما قالولنا ان جوايزنا موجودة وان شاء الله هتوصلنا"

وكشف الفنان عصام عمر عم أعماله القادمة ومشاركته في مسلسل "بطن الحوت" بالاشتراك  مع الفنان محمد فراج والفنان باسم سمرة، كما سيبدأ تحضيرات لفيلمه الجديد مع الفنان أحمد عز والفنانة منة شلبي.





تابع بوابة الجمهورية اون لاين علي

تابع بوابة الجمهورية اون لاين علي جوجل نيوز جوجل نيوز

يمكنك مشاركة الخبر علي صفحات التواصل

اترك تعليق