قالت الفنانة شيرين عبد الوهاب عن ازمتها مع طليقها: حسام حبيب إنسان فاضي وقلبه أسود ومش بحبه.. حبته عقربة مش لاقيه تنام فيها.. أنا في حياتي عمري ما اتأذيت بالشكل ده غير منه.. إنسان قلبه أسود.. إنسان فاضي ويغتاب كل الناس.
وواضافت شيرين خلال مداخلة مع الاعلامية لميس الحديدى: أنا خرجت من العلاقة دي بالوكسه والهم والندم وبكل حاجة وحشة.. وعملت له محضر بعدم التعرض ليا ولبناتي، أنا عاوزة أستغفر ربنا, لأني كدبت كتير على الناس، وحاولت أجمل صور حسام حبيب، وأنا مبحبش الكدب، وكنت بجمل صورته بس؛ عشان يغور ويتجوز وأرتاح منه، وعربيتي المرسيدس كانت باسمه، واتسرقت وإحنا في الساحل الشمالي.
واستكملت عبد الوهاب: والد حسام حبيب تقريبا هو المتحدث الرسمي لعلاقتي أنا وحسام حبيب، وأنا عمري ما هرجع لحسام أبدا، دا أنا أتجوز قرد ولا أتجوز حسام، وبقول لـ حسام حبيب فوق يا ابني واعرف أنت بتكلم مين.. أنا من القلعة.. دا أنا أتجوز الفيل أبو زلومة أو القرد اللي في جنينة الحيوانات ولا أرجع له تاني.
اترك تعليق